Tembel lüks akımı yükseliyor… Özel jetlerde tercih edilen spor ayakkabı hangisi?

Tembel lüks terimi son zamanlarda moda severlerin dilinden düşürmediği kavram. Peki tembel lükste giyim nasıl oluyor? Diğerlerinden farkı ne?

JET SETİN GİYDİĞİ SPOR AYAKKABI

Bu terim, nicelikten ziyade kaliteye öncelik veren, giyinme konusunda minimalist ve etiket bilincine sahip bir yaklaşımı ifade ediyor. Kıyafetlerinde rahatlık ve şıklık arayan üst düzey tüketicilere hitap eden bir stil. Bu trendin en belirgin örneklerinden biri Zegna’nın Triple Stitch spor ayakkabıları. Bu ayakkabı modeli jet sosyete ve şirket yöneticileri arasında temel bir stil ürünü haline geldi.

Zegna’nın Triple Stitch spor ayakkabıları minimalist ve zarif tasarıma sahip, bağcıksız ayakkabılar. Elastik askılı ve ince dikişli, yumuşak deri veya süetten yapılıyorlar. The Wall Street Journal bu ayakkabıları “özel jetlerde en çok giyilen ayakkabı” diye nitelendiriyor.

Bu ayakkabılar takım elbiseden kot pantolona kadar neredeyse her şeyle eşleşiyor. Özel bir uçağa binerken ya da bir toplantıya girerken giyilen bu spor ayakkabılar, moda uzmanlarına göre giyene tam bir patron gibi hissettiriyor.

BAĞCIKSIZ, ŞIK TASARIM

Tembel lüks spor ayakkabılar, bağcıkları, tokaları veya fermuarları olmayan, basit ve şık bir tasarıma sahip, bağcıksız ayakkabılar. Yumuşak deri veya süetten yapılmış, elastik askılı ve ince dikişli. Ekstra rahatlık için kauçuk tabanları ve yastıklı iç tabanları oluyor ve siyah, bej, lacivert ve gri gibi temel renklerde üretiliyorlar.

Zegna Triple Stitch ayakkabıların fiyatı 790 ile 1.350 dolar arasında değişiyor. Apple CEO’su Tim Cook’un da bu ayakkabıları tercih ediyor.

Bu modern spor ayakkabı stili, son yıllarda moda dünyasına hükmeden “sessiz lüks” trendinin bir parçası. Bu akım, gösterişli logolar, baskılar ve desenler yerine minimalist, nötr ve rafine parçaları tercih ediyor.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort